Voordeligste makelaar in de regio voor aankoop, taxaties en verkoop(=GRATIS).

Een makelaar die méér doet dan enkel een bord in uw tuin zetten en wachten tot er bezichtigingen komen!

Het succesvol verkopen van een woning verlangt nogal vele inspanningen, zeker in een steeds veranderende markt.

Een succesvolle verkoop is maatwerk. Van een goed advies over positionering, prijs en voorwaarden, tot goede foto’s, pakkende beschrijvingen en promotie van de woning op internet en eventueel social media.

Wij gaan wat verder met de presentatie van uw woning, zo worden de woningen op verzoek voorzien van een 360 gradenpresentatie en worden er eventueel 2-d en 3-d plattegronden gemaakt en plaatsing op funda.

Montferland Makelaars kent de lokale markt, heeft een uitgebreid netwerk om interesse te wekken en is uw belangenbehartiger als geïnteresseerden zich melden en serieus worden. Uw woning is bij Montferland Makerlaars in deskundige handen.

De verkoop van uw woning, van start tot eind deskundig verzorgen wij GRATIS !

 

Gratis uw woning verkopen ! 

De tijden veranderen. Stond nog maar een paar jaar geleden de makelaar in een maatgesneden outfit bij u voor de deur en zijn luxe middenklasser voor de stoep geparkeerd, tegenwoordig zijn er verschillende websites waar je je huis met weinig meerkosten kunt verkopen als je dat wilt. De makelaar niet inbegrepen weliswaar. En dát heeft natuurlijk wel zijn nadelen, want de professionele begeleiding in het verkooptraject ontbreekt met alle mogelijke nare gevolgen van dien. En zeg nu eerlijk: vandaag de dag wil de consument nog maar 1 ding en dat is Alles Gratis!  

Montferland Makelaars draait de rollen om en biedt derhalve GRATIS verkoopbemiddeling(wat betreft de courtage bij verkoop) aan van uw woning !

Hoe het altijd was

Veel vooral kleine bedrijven, met een eigen kantoor, etalage en een secretaresse om de telefoon aan te nemen. Vaak betekent dat een enorm overhead. En die moet natuurlijk betaald worden. De verkoper die de " dure " makelaar betaalde, draait er in dit systeem voor op. 

Het nieuwe concept

In de ogen van John Nas van Montferland Makelaars is de huidige situatie geheel veranderd. In dit systeem is het niet de verkoper, maar de koper die de courtage betaalt. Hierdoor kan verkoper zijn vraagprijs met duizenden euro’s verlagen en daarmee zijn woning aantrekkelijker maken voor de koper. Overigens is deze werkwijze in bijvoorbeeld Duitsland al heel gebruikelijk en blijkt dat dit systeem goed functioneert.

Voordelen voor verkoper:

       als verkoper, hoefde u ons niet meer te betalen(=wat betreft de courtage) en kunt daardoor de vraagprijs van uw woning met duizenden euro’s verlagen! Dat maakt de woning een stuk aantrekkelijker voor koper. Op deze manier hopen wij uw woning sneller te kunnen verkopen.

Voordelen voor koper:

       als koper, betaalt u uiteindelijk minder voor de woning omdat de vraagprijs lager is. Maar u betaalt ons wel een vast courtagetarief van € 999. 

Tel op en u betaalt net zoveel als anders. De som blijft gelijk.

 Wij verkopen vervolgens uw eigen woning(mits nog niet verkocht) weer gratis !              

Goedkoper en eenvoudiger kan het niet ! 

Laatste nieuws