Belastingadvies en verzorgen aangifte bij aan- en verkoop woning

Vanaf heden kan u bij Montferland makelaars ook terecht voor aangifte inkomsten belasting, aanvragen toeslagen en advies

Het aan en verkopen van een woning heeft naast het aangaan van de hypotheek ook gevolgen voor uw belastbare inkomen en maandlasten.

Zo wordt de hypotheek altijd bruto aan u doorberekend en moet u zelf een aanvraag indienen bij de belastingdienst voor de teruggave van een deel van uw inkomstenbelasting om zo tot de netto maandlasten te komen die de hypotheek verstekker u altijd voorrekend.

Dit kan u per maand (vooraf) laten uitbetalen door de belastingdient, maar ook achteraf bij uw jaarlijkse aangifte.

Het hebben van een eigen woning, verkoop/aankoop van een woning heeft invloed op uw verzamelinkomen. Dit inkomen wordt gebruikt voor het berekenen van de toeslagen.

Zoals u kan zien heeft het hebben, kopen en verkopen van een woning naast de hyptheek ook gevolgen voor u netto inkomen per maand.

Montferlandmakelaars kan u hierin adviseren en ondersteunen bij het doen van de aangifte en aanvragen bij de belastingdienst.

Indien u gebruik wil maken van deze sevice van Montferlandmakelaars neem dan contact op met 06-14021002 of met het algemene telefoonnummer van Montferlandmakelaars: 06-44335988